La 35a Cursa Escolar Anselm Clavé reuneix a centenars d'atletes

Sergio Moreno i Miriam Rodríguez van guanyar les categories open

Esports

La cursa escolar va comptar amb molts infants a les diverses categories
La cursa escolar va comptar amb molts infants a les diverses categories | Escola Anselm Clavé

La Cursa Escolar Popular Anselm Clavé va reunir, un cop més, centenars d'atletes pels carrers del centre de Mollet el passat diumenge al matí. En total, es van organitzar 14 curses per diversos circuits al voltant del centre escolar i que van permetre a nens i nenes de totes les edats gaudir d'una jornada atlètica a la ciutat.

Sergio Moreno es va imposar en la categoria open masculina, per davant de Juan Alonso i Pablo Parrado. En la cursa femenina, la triomfadora va ser Miriam Rodríguez i el podi el van completar Cristina Huerga i Alexandra Ionescu. Miriam Rodríguez i Juan Alonso també van ser els primers classificats de les categories de veterans. Les curses per adults van tenir una distància total de 4 km. 

A més de les curses obertes, es van disputar les categories cadet, infantil, aleví, benjamí, pre-benjamí, P5, P4, P3 i la cursa dels més petits. Van rebre premis els tres primers classificats de totes les categories i en el cas de les infantils tots els participants van rebre una medalla pel seu esforç.

Edicions locals