Alèxia Putellas torna a entrenar amb les seves companyes

La molletana afronta el tram final abans de la seva tornada als terrenys de joc

Esports

Alèxia Putellas es va entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
Alèxia Putellas es va entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Alèxia Putellas encara les últimes setmanes de la recuperació de la lesió que va patir el juliol de l'any passat. La molletana va tornar a entrenar amb tot l'equip del Barça el dilluns, el primer cop després de la lesió. La futbolista va participar en una part de l'entrenament de l'equip i va seguir amb el seu programa individual a l'altra.

En declaracions al club blaugrana, Alèxia Putellas es va mostrar "contenta de passar a la següent fase de la readaptació" i de "tornar a sentir el que he sentit sempre".  La de Mollet explica que la lesió ha provocat un any d'alts i baixos emocionals: "És una lesió molt mental perquè és molt de temps. He tingut moments de tot".

Putellas encara no té data de tornada als camps, però ja es rumoreja amb un possible retorn a les semifinals o a la final de la Champions, en cas que el Barça es classifiqui. Les semifinals es diputaran el mes d'abril, mentre que la final serà el 3 de juny. La molletana, de moment, no vol fixar dates: "Això ho marcaran els metges i com vagi responent el meu genoll".

Edicions locals