Marc Tort, campió del món per equips de cros màster

El del CA Mollet s'ha estrenat al campionat amb una medalla col·lectiva

Esports

Marc Tort competeix a tres proves del mundial màster
Marc Tort competeix a tres proves del mundial màster | Raul Gracia

Marc Tort ha sumat un campionat del món al seu palmarès. El del Club Atlètic Mollet es va penjar la medalla d'or amb la selecció espanyola a la prova de cros de 8 km disputada a Torun (Polònia), dins del Campionat del món màster en pista coberta. L'atleta ja ha competit al cros i als 3.000 metres llisos i acabarà el campionat competint als 1.500 metres aquest divendres i dissabte.

L'esportista del club molletà va formar equip a la selecció espanyola de màster 50 amb Francisco Javier Donato i Francisco Manuel Mora i junts van marcar un temps conjunt d'1 hora, 26 minuts i 25 segons; tres minuts més ràpids que Polònia i Romania. Al rànquing individual, Tort va acabar en setena posició amb un registre de 29 minuts i 11 segons a només mig minut del podi.

A més del cros, Marc Tort també va competir als 3.000 metres llisos, on va acabar cinquè del món amb una marca de 9 minuts, 9 segons i 93 centèsimes. La competició de l'atleta del CA Mollet no acaba aquí, ja que aquest divendres i dissabte tancarà la seva participació al mundial amb la prova de 1.500 metres llisos, on també competirà en categoria màster 50.

Edicions locals