GentxMollet-CUP renoven gran part dels candidats que encapçalaran la llista electoral

Noms històrics del col·lectiu com Jesús Maria Carrasco i Mercè Solé no es troben entre els cinc primers de la llista

Política

La GentxMollet-CUP renoven gran part dels candidats que encapçalaran la llista electoral
La GentxMollet-CUP renoven gran part dels candidats que encapçalaran la llista electoral

GentxMollet i la CUP han fet aquesta setmana un pas més en el procés de construcció de la seva candidatura conjunta per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. La coalició ha aprovat les persones que configuraran l’equip de capçalera a la llista, que integra cares noves entre els cinc primers candidats, on no es troben noms històrics del col·lectiu com Jesús Maria Carrasco –cap de llista el 2019– i Mercè Solé, Menci.

La candidatura ha avalat l’equip inicial de cinc persones que encapçalaran la llista, tot i que sense un ordre encara definit. Seran Xavi Herrera, educador ambiental i estudiant de Ciències Polítiques; Sònia Gresa, professora de secundària; Marc Compte, Graduat en Història i expert en Gestió Cultural; Ariadna Moreno, dissenyadora i artista gràfica, i Xavi Castelo, Tècnic Superior en Administració i Finances, vinculat al sector de les energies renovables. “A diferència dels qui es presenten com a “canvis” o ”recanvis”, però amb uns caps de llista que porten ja més de setze anys al consistori, GentxMollet + CUP apostem per un equip totalment renovat, rabiosament jove i sobradament preparat", explica Mercè Solé, portaveu de GentxMollet + CUP i coordinadora de campanya de la candidatura col·lectiva

Les cinc persones candidates ja han signat el seu compromís d’assumir i defensar el codi ètic i el programa de transformació amb el que GentxMollet+CUP es presentarà a aquesta cita electoral, “seguint els criteris de renovació, diversitat, formació i gènere i de defensa del dret a la sobirania, a un model de ciutat sostenible, de l’ecofeminisme, el dret a l’habitatge i la gestió pública dels serveis públics, la cultura, la memòria popular, la radicalitat democràtica i la participació veïnal, entre altres”, apunten des del partit.

Per a GentxMollet + CUP, aquestes eleccions municipals són “una cruïlla entre el cicle ja esgotat dels darrers mandats, amb l’hegemonia d’un PSOE esgotat i sense projecte de ciutat i una oposició que s’ha demostrat tant inoperant com incapaç d’exercir amb valentia la seva tasca i ha malbaratat el suport que les seves marques electorals els han proporcionat”.

En aquest sentit, Solé ha remarcat “la importància i la utilitat de tots i cadascun dels vots electorals que avalen projectes alternatius com el de GentxMollet + CUP que ha demostrat sobradament el seu compromís de lluita, durant tot el mandat, per la millora de la vida i els drets de la gent molletana, en contraposició als qui només revifen quan s’acosten les eleccions”.

L’ordre final de l’equip de capçalera serà acordat a la propera assemblea de la candidatura de GentxMollet+CUP després de Setmana Santa.

Edicions locals