L'Escacs Mollet es juga la permanència contra el cuer

El conjunt molletà s'asseguraria la salvació amb un triomf

Esports

El primer equip es juga la categoria contra el Cor de Marina
El primer equip es juga la categoria contra el Cor de Marina | Club Escacs Mollet

El primer equip del Club Escacs Mollet tancarà la lliga amb la permanència en joc. L'equip molletà jugarà a l'última jornada contra el Cor de Marina, el cuer del grup, en un partit decisiu. El conjunt local arriba a l'última jornada amb una bona situació, ja que un triomf li dona la salvació i també podria assolir-la amb un empat o una derrota, depenent dels rivals.

El CE Mollet va començar la fase per la permanència d'una manera immillorable, guanyant a la Lira Vendrellenca. A continuació, ha patit dues derrotes contra Andorra i Sant Cugat, la primera d'elles per la mínima.

Amb tot això, arriba a l'última jornada amb la permanència a Divisió d'Honor en joc, però des d'una posició favorable. La victòria contra el Cor de Marina dona la salvació matemàtica als molletans, mentre que amb un empat o una derrota hauria d'esperar els resultats de Sant Cugat, Lira Vendrellenca i Cerdanyola. Tot es decidirà en una última jornada conjunta, on tots els equips jugaran a Barcelona el pròxim dissabte 15 d'abril.

En cas d'assegurar-se la salvació, l'Escacs Mollet sumaria l'any que ve la novena temporada seguida a Divisió d'Honor, la màxima categoria dels escacs catalans.

Edicions locals