A punt per la processó del Centro Cultural Andaluz

Serà dissabte i l'endemà diumenge es beneiran els rams a Prat de la Riba

Cultura

'Crist a la creu', de Joan Abelló
'Crist a la creu', de Joan Abelló

La Setmana Santa ja és aquí i el Centro Cultural Andaluz de Mollet en donarà la benvinguda amb la processó de dissabte a les 18.30 h, que surt i clou a Can Gomà, i a mig camí s'aturarà a l'església de Sant Vicenç per fer-hi una reverència al crist.

Hi haurà dues figures dutes per adults i dues més que portaran els joves de l'entitat. La música anirà a càrrec de la banda de tambors, les gaites de la Irmandade a Nosa Galiza i l'agrupació musical Costaleros de Castelldefels. A més, hi haurà saetes en diferents punts del recorregut i en acabar hi haurà actuacions de dansa a Can Gomà.

L'endemà serà el Diumenge de Rams i a les 12 h a la plaça Prat de la Riba tindrà lloc la benedicció de les palmes i els palmons. A més, es beneiran els rams en totes les misses de la parròquia de Sant Vicenç del cap de setmana (dissabte a les 19 h i diumenge a les 9 h, 10.30 h, 12 h i 19 h). Cal destacar que el programa d'actes de Setmana Santa de l'església molletana –que s'estén fins al 9 d'abril– fa una picada d'ullet al centenari del Joan Abelló, amb una pintura seva, Crist a la creu.

Edicions locals