Un vídeo mostra l'estat de deteriorament del 6 Cinemes Mollet a finals del 2019

L'ha publicat el molletà Javier Pérez Reche al compte d'Instagram @6cinemesmollet

Cultura

Un vídeo mostra l'estat de deteriorament del 6 Cinemes Mollet a finals del 2019
Un vídeo mostra l'estat de deteriorament del 6 Cinemes Mollet a finals del 2019

El perfil d'Instagram @6cinemesmollet publica aquest divendres un vídeo que va fer a l'interior dels antics cinemes de L'Illa a finals de l'any 2019 –amb el permís dels propietaris– i que mostra el seu absolut estat de deteriorament.

L'autor del vídeo i d'aquest compte d'Instagram que homenatja els antics cinemes és el molletà Javier Pérez Reche, tècnic en realització audiovisual i cinèfil, qui remarca que li té "molta estima" a aquests cinemes: "Va ser el meu primer cinema, allà vaig veure la meva primera pel·lícula".

Si ha decidit publicar el vídeo en plena campanya electoral no és casualitat: "L'Instagram és un reclam perquè els tornin a obrir i crec que era el moment de publicar el vídeo; hi ha partits que ens estan il·lusionant, i vull que, si guanyen, ho compleixin. Seria bo per a la ciutat i la comarca".

Fotografia de l'interior d'una de les sales | Javier Pérez Reche

Pérez explica que va crear el compte d'Instagram durant la pandèmia com un "homenatge als darrers cinemes de Mollet perquè la gent no oblidi que hi va haver cinema a Mollet". Sobre el vídeo que ara ha publicat, explica que el va poder enregistrar a partir del projecte de reobrir-los com un espai que fomentaria els eSports i la realitat virtual. "Sempre m'havia interessat entrar-hi per fer-hi un reportatge fotogràfic, i quan vaig saber del projecte em vaig presentar a l'oficina de l'empresa i ho vaig demanar", explica el molletà.

Aquesta petició va ser ben rebuda i van arribar a un acord per aconseguir-ho: "M'ajudes durant la campanya de Nadal a fer fotos i vídeos de les activitats que farem i el dia que entri al cinema, hi pots venir", li va dir l'empresària baixvallesana que el 2019 volia reactivar els antics cinemes de L'Illa. Per a Javier Pérez Reche, haver-hi entrat va ser "superemocionant".

 

 

 

Edicions locals