El PSC planteja un punt d'atenció a l'empresariat a l'antic ajuntament

També proposen la construcció d'una 'fotolinera' a Can Magarola

Política

El PSC planteja un punt d'atenció a l'empresariat a l'antic ajuntament
El PSC planteja un punt d'atenció a l'empresariat a l'antic ajuntament

Els socialistes han presentat avui els eixos del seu programa en l'àmbit econòmic i d'ocupació. Entre les propostes, la reconversió de l'edifici de l'antic ajuntament en una finestreta única d'atenció a empreses i comerços, amb la voluntat que sigui el punt de referència i atenció únic per a persones emprenedores, empreses i comerços.

En l'àmbit comercial, el PSC aposta per consolidar el teixit comercial de la mà dels botiguers, ajudar a la digitalització dels comerços i mantenir les campanyes de dinamització.

Pel que fa a l'ocupació, proposa ampliar l'oferta de plans d'ocupació a través d'EMFO i adaptar les formacions a desocupats per facilitar la recerca de feina lligada a la demanda de les empreses del territori, i potenciar el Mollet Hub i el Mollet Lab com a punt de referència per a les persones emprenedores.

En referència a la indústria i els autònoms, plantegen la modernització del polígon de Can Magarola, ampliant voreres, crear una fotolinera (estació de servei d'energia provinent de plaques solars) per carregar vehicles i que amb l'energia sobrant es puguin abastir les empreses de la zona.

També preveu el desenvolupament dels sectors empresarials de Can Prat i La Farinera, per atraure noves empreses i generar ocupació, a més de treballar acompanyats del Consell Econòmic i Social, on estan sindicats i empresaris per marcar conjuntament la política industrial de la ciutat.

Edicions locals