Junts per Catalunya fa bon balanç de la primera meitat de campanya

La formació afirma que continua ampliant les seves propostes amb les idees del veïnat

Política

Carme Olaria i Aurora Madaula van protagonitzar l'acte al Mercat Vell
Carme Olaria i Aurora Madaula van protagonitzar l'acte al Mercat Vell

Junts per Catalunya ha refermat les seves principals propostes al seu acte central de campanya, celebrat el passat diumenge al Mercat Vell. La candidatura encapçalada per Carme Olaria fa una bona valoració del que portem de campanya i afirma que continuen escoltant les idees i propostes de la ciutadania.

La formació catalanista va afrontar l'acte central de la campanya electoral com una recopilació de totes les propostes que han anat presentant durant aquests dies i que conformen el seu programa electoral. Entre aquestes propostes en destaquen algunes com el tercer CAP al centre de la ciutat, un nou Centre de Dia, un nou auditori al Tabaran o la defensa dels espais naturals del Calderí i de Gallecs.

La seva cap de llista, Carme Olaria, fa bona valoració de la primera meitat de la campanya: "Continuem explicant tot allò que estem fent. Les reaccions de la gent són molt positives perquè tenim un compromís molt gran". Olaria també explica que han anat ampliant el seu programa amb les propostes de la ciutadania: "Som un parit que escoltem, entenem i actuem. Moltes de les propostes són les que ens ha proposat la gent que hem anat sumant per millorar el nostre programa".

L'alcaldable remarca la idea principal que persegueix la seva candidatura: "Volem un canvi al govern de la ciutat. Volem que s'acabin les polítiques del govern socialista i tornar a les arrels i al sentiment de pertinença a Mollet".

Un canvi desitjat

La candidata de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Mollet va comptar amb el suport de la diputada molletana al Parlament Aurora Madaula. La diputada creu que "Mollet mereix un canvi" i confia en Olaria per aconseguir-lo: "En tots els anys de govern socialista hem vist que no serveix de res tenir un partit sucursalista de Madrid al capdavant.  L'actual alcaldessa al Parlament vota en contra dels interessos de la ciutat com el traspàs de Rodalies o a favor de trencar Gallecs". 

 

Edicions locals