Els socialistes demanen el vot per 'evitar que altres s'ajuntin' i treguin el govern al PSC

El primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, participava divendres a la Festa de la Rosa al Parc de les Pruneres

Política

Els socialistes demanen el vot per 'evitar que altres s'ajuntin' i treguin el govern al PSC
Els socialistes demanen el vot per 'evitar que altres s'ajuntin' i treguin el govern al PSC

Els socialistes celebraven divendres a la tarda la Festa de la Rosa al parc de les Pruneres, un acte que va comptar amb el primer secretari del PSC, Salvador Illa, en el qual van demanar que cap vot socialista es quedi a casa. "Hem d'evitar que altres s'ajuntin i treguin el govern al PSC, com ja van fer a la Generalitat quan vam ser la força més votada".

La candidata molletana, Mireia Dionisio, va posar èmfasi de nou en el seu arrelament i estima a la ciutat i en l'objectiu d'iniciar la tercera transformació de Mollet. "Per millorar Mollet cal saber què necessita la ciutat i treballar cada dia per donar-hi resposta", deia l'actual alcaldessa. En aquest sentit, Dionisio reivindicava els anteriors governs socialistes a l'Ajuntament, que "han liderat la transformació de Mollet, a vegades amb encerts i altres amb errors, des de la primera transformació després de la dictadura fins a la segona transformació amb Josep Monràs", apuntava Dionisio, qui demanava la confiança dels molletans. "Estic preparada per liderar la tercera transformació de Mollet", assegurava.

Durant el seu discurs, Dionisio va repassar algunes de les promeses electorals que s'han anat desgranant durant la campanya. Un programa electoral que passa entre d’altres per fer de Mollet una ciutat més verda, accessible i sostenible, “farem que els equipaments funcionin amb energia sostenible i modernitzarem els equipaments esportius”, apuntava i destacava també la creació d’un nou equipament cultural i un nou espai per als joves. “Exigirem a la Generalitat que Mollet necessita la segona residència pública de gent gran”, afegia, alhora que defensava la necessitat de treballar per un escut social fort per a la ciutadania. 

Més enllà de les propostes, Dionisio feia un reconeixement a l'equip que l'acompanya a la candidatura, persones "compromeses, honestes i valentes” de qui en destacava la capacitat de treball i la proximitat.

Per la seva part, el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, reconeixia la tasca fet aper Dionisio i el seu antecessor, Josep Monràs, i va assegurar que el PSC ha tirat endavant una campanya "amb optimisme i orgull de la feina ben feta. La plantegem com a conversa pública, no com a una confrontació perquè amb la queixa permanent d'alguns no aixecarem Catalunya", deia. El primer secretari del PSC definia els socialistes com “la força tranquil·la que té un projecte per Catalunya i per cadascun dels pobles i ciutats” i insistia que el partit dels socialistes planteja propostes "realistes". Illa defensavae la “política útil, com la que fa Pedro Sánchez, amb una pujada del salari mínim o l’increment de les pensions, entre d’altres”. Aquesta política útil és la que Illa ha reclamat que es faci també a la Generalitat, “a Catalunya, el Govern de la Generalitat té por a prendre decisions”. Per aquest motiu, demanava una mobilització àmplia del vot socialista a les eleccions municipals per posar en marxa primer els pobles i ciutats, i després Catalunya. 

Edicions locals