La policia municipal de Mollet inicia una campanya de control de motocicletes i ciclomotors

L'actuació es duu a terme en coordinació amb el Servei Català de Trànsit

Societat

En el marc de les diferents campanyes que la Policia Municipal de Mollet del Vallès realitza anualment en coordinació amb el Servei Català de Trànsit i la resta de policies locals de Catalunya, del 22 al 28 de maig es durà a terme una nova acció en aquest cas dirigida als conductors de motocicletes i ciclomotors.

Aquesta campanya s’efectua amb controls preventius aleatoris a diferents punts de la ciutat i on es controlen les condicions tècniques i administratives d’aquests vehicles i els seus conductors, així com la detecció de conductes imprudents o infraccions que es podrien cometre.

Aquest tipus de campanyes es dirigeixen a sensibilitzar als usuaris i a les usuàries de motocicletes i ciclomotors per tal que respectin els espais per a vianants. En aquest sentit, se sancionen conductes com són els estacionaments indeguts a les voreres i als passos de vianants, conductes prohibides des de l’any 2020 amb l’aplicació de la nova Ordenança de Circulació i Vianants de Mollet del Vallès.

Els objectius que cerca la campanya és reduir, el màxim possible, el nombre d’accidents amb implicació directa d’aquests vehicles i les lesions que es produeixen. Per aquest motiu, també es controlen comportaments temeraris com no respectar els semàfors en vermell, distraccions o la no utilització del casc.

Edicions locals