Mollet en Comú Podem exhibeix unitat 'per abraçar el futur' en l'acte central de campanya

La coordinadora general de Podem Catalunya i el portaveu del grup parlamentari d'En Comú Podem van donar suport a la candidatura

Política

Mollet en Comú Podem exhibeix unitat 'per abraçar el futur' en l'acte central de campanya
Mollet en Comú Podem exhibeix unitat 'per abraçar el futur' en l'acte central de campanya

Mollet del Vallès

Unitat i futur van ser les dues principals idees que Mollet en Comú Podem va voler transmetre dissabte a la tarda en l'acte central de la campanya per a les eleccions del pròxim diumenge, que va comptar amb la presència de Conchi Abellán, coordinadora general de Podem Catalunya, i David Cid, portaveu del grup parlamentari d'En Comú Podem. 

L'acte, emotiu i distès –amb actuacions musicals incloses–, va voler visibilitzar i reforçar la unitat de la coalició dels comuns i Podem a Mollet amb l'aval de les cúpules d'ambdós partits, que asseguren aportar "noves idees, fermesa i veritat".

David Moreno, número 2 de la candidatura i portaveu de l'actual cercle de Podem Mollet, destacava la "molt bona dinàmica de treball de l'equip", que, segons Moreno, ha creat un "bloc molt fort". El candidat reivindicava el llegat del PSUC, ICV, Izquierda Unida, entre altres, i recordava Julio Anguita com a referent. "Ell parlava del programa i nosaltres presentem un amb més de 600 propostes per a una ciutat estancada després de molts anys de govern monocolor", deia. 

Per la seva part, David Cid, recordava el lema de Mollet en Comú Podem, Suma't al futur, i apuntava que es viu un debat del futur contra velles receptes. "El PSC s'ha quedat clavat en el passat i defensa arreu polítiques com l'ampliació de l'aeroport o un gran casino a Tarragona, i, aquí a Mollet, el pilotasso urbanístic del Calderí", criticava. Cid apel·lava al votant progressista a qui demanava el vot. "Que s'atreveixin a canviar, que ens cedeixin el seu vot un cop i que ens facin confiança perquè puguem fer el canvi", concloïa.

Conchi Abellán, amb un discurs molt marcat per la defensa de la lluita obrera, assegurava que la coalició té ganes d'"entrar amb força per treballar i fer protagonistes els ciutadans, perquè la força del carrer és imprescindible per transformar i el nostre espai vol ser una eina útil per a la gent", apuntava. Abellán també considerava imprescindible la unitat "en enfront de la dreta i el PSC que ja no porta la jaqueta de pana i que va cap a on bufa el vent", etzibava.  

Per tancar l'acte prenia la paraula la candidata, Marina Escribano, qui es mostrava molt satisfeta per la campanya que la coalició està duent a terme, "una campanya d'unitat i de bona manera de fer política, sincera i honesta", deia. Segons Escribano, en aquestes eleccions, la ciutadania ha d'escollir entre "passat o futur". "Cal abraçar el futur davant polítiques nul·les, d'aparador i de promeses incomplertes". La candidata repassava alguns dels reptes que, considera, té la ciutat com la promoció de la cultura, l'accés a l'habitatge, l'emergència climàtica o la millora dels barris, i assegurava que Mollet en Comú Podem sap "liderar i treballar".  "Volem connectar amb la gent cansada i decebuda perquè és possible poder assumir tots els reptes i recuperar la confiança dels molletans en el seu Ajuntament", concloïa.

Edicions locals