El 6è Míting Ciutat de Mollet congrega prop de 500 atletes

La jornada del CA Mollet va tenir una bona participació tot i la pluja

Esports

Els atletes van poder correr tot i la pluja prèvia
Els atletes van poder correr tot i la pluja prèvia | CA Mollet

Prop de mig miler d'atletes van prendre part del 6è Míting Ciutat de Mollet del Club Atlètic. La jornada es va celebrar el passat divendres, entre les 18.30 h i les 22.30 h, en una jornada passada per aigua on, tot i això, es van registrar bones marques. La competició també va ser el tret inaugural del nou Gran Premi de Migfons i Fons de la Federació Catalana.

En total, es van celebrar 15 curses de les distàncies 100, 200, 400, 800, 1.500 i 5.000 metres llisos, totes amb versió masculina i femenina, a més del relleu 4x100 metres. La competició també va tenir les proves de salt de longitud i llançament de javelina. Els atletes masculins van ser majoria amb prop de 300 participants, per les aproximadament 200 atletes femenines.

Tot i les dificultats meteorològiques, els atletes van poder establir bones marques, com demostren els cinc rècords de la competició assolits. Les marques rècord les van aconseguir Ericka Badeau Maseras als 100 metres, Ambar Tomas (FC Barcelona) als 5.000 metres, Andreea Florina Sabou (AA Catalunya) al salt de longitud, Marçal Herraiz (FC Barcelona) als 800 metres llisos i Bernat Canet (Cornellà Atlètic) també als 100 metres llisos.

La prova també va ser la primera jornada del nou Gran Premi de Migfons i Fons de la Federació Catalana, que es va disputar a les proves de 800, 1.500 i 5.000 metres. Els atletes van aconseguir les seves primeres marques per aquesta competició, que continuarà al juny a Mataró i a Lloret de Mar.

Edicions locals