Els socialistes proposen un pla plurianual d'arranjament de voreres

El PSC promet incrementar la neteja i el manteniment de la via pública

Política

El manteniment de l'espai públic i la neteja és un dels temes que està centrant la campanya electoral a Mollet. Tots els partits presenten propostes als seus programes i, en el cas dels socialistes, plantegen més neteja i un pla plurianual d'arranjament de voreres, entre altres.

Les principals propostes d’aquest àmbit al programa electoral són un pla plurianual d’arranjament de voreres, ampliant el contracte de manteniment per a la via pública. “El 2023 s’ha començat amb una prova pilot d'un contracte especial de manteniment de l'espai públic i trobo que ha funcionat molt bé: s'han fet obres a Ferrer i Guàrdia i al carrer Ferrocarril, entre d’altres”, diu la candidata Mireia Dionisio. També s'acompanyaria d'un pla plurianual de reasfaltatges i la substitució del 100% de l'enllumenat públic al sistema Led. Els socialistes també plantegen la renovació dels parcs infantils.

Aquests pròxims 4 anys es preveu desplegar el nou contracte de neteja –adjudicat a finals de l'any passat– amb nous serveis, com per exemple la neteja amb aigua calenta o escombradores elèctriques. El programa del PSC també volen posar el focus en la neteja de grafits, amb una línia de subvencions per ajudar els propietaris a netejar les façanes i zones privades.

Edicions locals