Gent per Mollet CUP demana la revisió del projecte de la futura plaça Anna Bosch

La formació reivindica la figura de la primera alcaldessa de Mollet

Política

Gent per Mollet CUP demana la revisió del projecte de la futura plaça Anna Bosch
Gent per Mollet CUP demana la revisió del projecte de la futura plaça Anna Bosch

Gent per Mollet CUP proposen que es replantegi el projecte de la futura plaça d'Anna Bosch, a l'antic espai de Can Fàbregas, una plaça que, segons la formació, hauria de convertir-se en un refugi climàtic i un espai de socialització dels veïns dels barris de l'Estació de França i Riera Seca.

Segons el candidat, Marc Compte, el projecte aprovat per l'actual govern "és un parc dur, de ciment, que no representa el que era l'Anna Bosch, una persona de natura". En aquest sentit, Gent per Mollet CUP considera que cal replantejar el disseny i promoure "un espai verd amb arbres i ombra, un refugi climàtic per als veïns i més tenint en compte la situació d'emergència climàtica", considera. 

Per la seva part, Mercè Solé afegeix que aquesta plaça pot ser un bon espai perquè els veïns dels barris de l'Estació de França i Riera Seca-Can Fàbregas "puguin socialitzar, fer les seves festes". Per això, plantegen la construcció d'una porxada a la plaça.

Compte, per la seva part, recalcava que la plaça està envoltada d'habitatges de nova construcció, on "l'habitatge social ha estat mínim", opina el candidat, qui afegeix: "Ens diuen que cal construir el Calderí perquè no hi ha espais per a habitatge social, però quan ho han pogut fer no ho han fet".

"Ara en campanya diuen que faran i que faran però porten gairebé 40 anys al govern i és hora que posin fil a l'agulla", conclou Compte.

La petició d'un espai en homenatge a l'Anna Bosch és una reclamació històrica de la CUP, que el 2019 va aconseguir que el ple municipal aprovés per unanimitat una moció per batejar un espai de la ciutat amb el seu nom.

Edicions locals