Antonio López: 'Ara Mollet ERC EUiA som els únics que garantim el vot segur pel canvi'

La coalició organitza un acte per exhibir la unitat entre EUiA i ERC a les eleccions del 28-M

Política

Antonio López: 'Ara Mollet ERC EUiA som els únics que garantim el vot segur pel canvi'
Antonio López: 'Ara Mollet ERC EUiA som els únics que garantim el vot segur pel canvi'

EUiA ha volgut visibilitzar de nou l'acord amb ERC a les eleccions per a l'Alcaldia de Mollet, amb un acte en què ha intervingut l'excoordinador d'EUIA a Catalunya, Joan Josep Nuet, qui ha valorat la capacitat de diàleg i acord de les dues formacions "per aconseguir una aposta unitària que acabi amb el passat i porti el canvi a l'Ajuntament".

Antonio López, número 4 de la candidatura d'Ara Mollet ERC EUiA, valora la campanya que estan fent per aconseguir un canvi de govern. "Ara Mollet ERC EUiA som l'única que representa el vot segur del canvi", assegura. "Mollet fa temps que necessita canviar, que els socialistes passin a l'oposició i es regenerin. Que passin el relleu". López ha repassat alguns dels eixos i propostes del programa com una millora de tots els barris de la ciutat, més transport públic per reduir la contaminació, lluitar per un tercer ambulatori a prop del Centre i una segona residència de gent gran pública, treballar per fer habitatge social, recuperar els cinemes i promoure la cultura i l'oci juvenil, entre altres. "Volem un govern honest, amb transparència i diàleg, que escolti la ciutadania i tenim el millor equip i la millor candidata per fer-ho", diu López.

Per la seva part, l'excoordinador d'EUiA a Catalunya, Joan Josep Nuet, ha posat en valor que "la gent republicana hagi estat capaç de dialogar i acordar per fer una aposta unitària que posa la ciutat per davant de tot", diu. En aquest sentit, Nuet considera que és el moment que "la força republicana obri la llauna d'ajuntaments que el PSC s'ha fet seus durant massa anys", i opina que "Ara Mollet ERC EUiA serà la clau a l'Ajuntament de Mollet per acabar amb el passat i iniciar un nou període democràtic". Sobre Marta Vilaret i Antonio López, Nuet destaca el "prestigi" d'ambdós en els seus respectius partits i els qualifica de "gent treballadora i honrada".

EUiA aporta vuit persones a la llista d'Ara Mollet ERC EUiA, un pacte "ambiciós", que "suma la majoria de l'esquerra progressista".

Edicions locals