Laura Borràs demana als molletans que 'confiïn' el seu vot a Carme Olaria

La presidenta de Junts per Catalunya va acompanyar la candidata molletana en un acte a la plaça Prat de la Riba

Política

Laura Borràs demana als molletans que 'confiïn' el seu vot a Carme Olaria
Laura Borràs demana als molletans que 'confiïn' el seu vot a Carme Olaria

La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, va tornar a Mollet aquest dimarts per donar suport a la candidata de la formació a la ciutat, Carme Olaria, en un acte que es va celebrar a la plaça Prat de la Riba i en el qual Olaria va aprofitar per reivindicar les propostes culturals del programa de Junts per Catalunya Mollet.

"El món de la cultura és un eix bàsic de la societat, una societat culturalment preparada és una societat de convivència, de cohesió social i motor d'emprenedoria", deia Olaria, remarcant la necessitat de construir una nova biblioteca com a espai per "cohesionar" una ciutat com Mollet.

Carme Olaria va proposar-se com l'opció per "canviar un govern socialista que no està funcionant a la nostra ciutat i donar-li la volta" i fer de Mollet una ciutat "viva i per viure-hi", afegia. 

"He estat consellera de Cultura del nostre Govern i sempre deia que la cultura és allò que ningú discuteix, però allò que ningú prioritza", reivindicava Borràs en el seu discurs.

Borràs feia valdre el lloc de celebració de l'acte (la plaça Prat de la Riba) per posar al centre de les polítiques la cultura: "Prat de la Riba va imaginar una Catalunya connectada on hi havia d'haver a cada poble una biblioteca, una carretera i un telèfon. Amb aquestes tres coses era la manera de construir el país a partir de tots i cadascun dels seus municipis".

La presidenta de Junts per Catalunya també va tenir paraules d'agraïment per a la Carme i el seu equip: "Poder tornar en aquesta recta final, tan a prop del 28 de maig, és un orgull i una satisfacció", deia Borràs qui descrivia a Olaria com una persona "compromesa".

Així mateix, Borràs va "encoratjar a tots els ciutadans de Mollet que ens facin confiança perquè tindran un equip de persones preparades, solvents i competents per tirar endavant aquesta ciutat".

 

 

Edicions locals