La 'garantia progressista'

Marina Escribano, candidata de Mollet en Comú Podem a l'Alcaldia de Mollet

Política

La 'garantia  progressista'
La 'garantia progressista'

Vinculada a la política des de jove –recorda acompanyar el pare al local del PSUC– aquesta llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració és regidora a Mollet des del 2007, sempre a l'oposició. Amb 43 anys, treballa de tècnica a un Ajuntament vallesà.

Mollet en Comú Podem s'estrena com a coalició a la ciutat. L'aliança del nou cercle de Podem amb Mollet en Comú, tal i com marcaven les direccions nacionals d'ambdós partits, ha donat com a resultat un "bloc unit i fort", segons els protagonistes, que consideren que la unificació els pot ajudar a créixer. "La gent està cansada que sempre governin els mateixos i de promeses incomplertes i té ganes de canvi", diu la candidata Marina Escribano, qui presumeix del paper que juga el seu espai al govern de l'Estat i de la incidència que han tingut en els pressupostos catalans. "Som l'alternativa útil i la garantia d'un govern que faci polítiques valentes i progressistes". Sota el lema Suma't al futur, la coalició reivindica un canvi respecte al "govern del passat" que per a ells representa el PSC. Escribano no vol parlar de pactes, però per tirar endavant aquest govern alternatiu, opina: "Si el que volem és transformar i portar endavant altres maneres de governar ha de ser amb partits que realment tinguin ganes, que facin autocrítica si estan al govern, però que tinguin la voluntat ferma de fer canvis en profunditat".   

Tres propostes

· Equipament per a joves amb serveis de suport en formació, treball, salut i amb espais d'oci.

· Pla de millora als barris: neteja, inversió, mobilitzar pisos buits, manteniment i serveis a les comunitats de veïns, com gestoria pública.

· "Targeta cuidadora" per facilitar la feina a les persones que cuiden, amb accés a serveis i avantatges.

Edicions locals