Un relleu amb nou tarannà

Mireia Dionisio, candidata del PSC a l'Alcaldia de Mollet

Política

Un relleu amb nou tarannà
Un relleu amb nou tarannà

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i en Dret, ha estat des de jove lligada al PSC, del qual és primera secretària local. Regidora a l'Ajuntament des del 2007 és alcaldessa fa un any després que Josep Monràs li passés el relleu. És diputada al Parlament de Catalunya.

El 28 de maig, Mireia Dionisio, actual alcaldessa de Mollet, s'enfrontarà per primer cop a les urnes com a cap de llista socialista amb la incògnita de com respondran els votants després de més de 18 anys de govern de Josep Monràs, de qui Dionisio ha estat mà dreta durant els últims mandats. "Formo part d'un projecte que ve de lluny i que ha ajudat a crear aquesta ciutat plural, diversa i treballadora", diu. Ferma defensora de la feina feta pels governs municipals que l'han precedit, la socialista proclama arreu el seu "amor i compromís" amb la ciutat, de la qual, diu, vol iniciar la "tercera transformació". Durant l'any que ha ostentat l'Alcaldia, Dionisio ha volgut mostrar un tarannà més amable i prendre distància d'algunes maneres de fer del seu antecessor, un nou tarannà que s'ha visualitzat en una agenda frenètica i una gran activitat a les xarxes socials, intentant teixir relacions amb col·lectius fins ara no gaire afins al govern. I és que Dionisio reivindica la política feta "des de la proximitat i la humilitat amb treball i constància" i assegura que el seu és un projecte "en positiu, que no va en contra de ningú".  

Tres propostes

· Tenir un espai públic de qualitat, més neteja, més manteniment i més ben il·luminat.

· Modernitzar els equipaments municipals actuals i crear els equipaments del futur: nou equipament de cultura popular, nou espai pels joves i la segona biblioteca.

· Ampliar l’oferta de cultura i oci amb activitats per a tots els públics. Nova programació juvenil els caps de setmana i un programa anual d’oci per a infants i famílies.

Edicions locals