Es constitueix el BMX Vallès Club

L'entitat aglutina una trentena de pilots d'aquesta modalitat ciclista

Esports

Amants del BMX han fundat un nou club esportiu anomenat BMX Vallès Club, que aglutina una trentena de corredors i les seves famílies que comparteixen la passió per aquesta modalitat de ciclisme. L'entitat esportiva estarà presidida pel pilot molletà de BMX Joan Comadran.

El club compta amb una trentena de corredors d'edats diverses i és el segon club amb més pilots a tot Catalunya i un dels més nombrosos a l'Estat espanyol, on actualment existeixen gairebé 30 clubs d'aquesta modalitat esportiva que "és un dels esports amb més auge en els últims anys", apunten des de la junta directiva del club.

Els pilots són Ainhoa Argüelles, Clara Velasco, Judith Argüelles, Helena Velasco, Mónica Comadran, Naiara Álvarez, Christian Argüelles, David Comadran, Víctor Rubio, David Redondo, Daniel Herranz, Lucas Franconetti, David Argüelles Jr., Sídney Sobral, Eduardo Platero, Angel Segovia, Carlos Ramírez, José M. Álvarez, Lluís García, Guillermo Tapia, Ferrán Luque, Oliver Argüelles, David Argüelles, Óscar Velasco, Joan A. Redondo, Joan M. Comadran, i Juanjo Argüelles.

Aquest mes de gener començarà la competició per als pilots que els portarà a disputar proves arreu de l'Estat en un dels calendaris més condensats de les darreres temporades.

Edicions locals