Rizouk Aimen guanya el Memorial Ezequiel Martín d'escacs

La 6a edició del torneig va aplegar més d'un centenar d'escaquistes al Mercat Vell

Esports

El Gran Mestre Internacional (GM), l’algerià Rizouk Aimen va ser el guanyador de la sisena edició de l’Open Internacional Memorial Ezequiel Martín d’Escacs Actius, que organitzava diumenge el Club Escacs Mollet i que ha estat de les més disputades dels darrers anys.

El Mercat Vell va ser l’escenari de la jornada, en què van participar més d’un centenar d’escaquistes de diverses nacionalitats, en concret 112 participants (88 al grup principal i 24 al Sots-16), que han convertit l’edició en la més nombrosa de la història. El segon classificat del torneig va ser Orelvis Pérez, seguit del cubà Arian González.

Pel que fa als resultats del torneig Sots-16, Oriol González, del Cerdanyola, va guanyar, seguit del molletà Dilan Pérez.

Monràs, soci d'honor
En el transcurs de l’Open Internacional, la junta directiva del Club d’Escacs Mollet, en  representació de l’Assemblea de socis del club, va lliurar a l'alcalde de Parets, Josep Monràs, una placa conmemorativa del seu nomenament com a soci d’honor de l’entitat i "en reconeixement al seu suport institucional i personal al Club".

Edicions locals