Decidir amb criteri

Voldria començar aquestes línies desitjant a tothom un bon any 2012. Un any que hem d’encarar amb força i il·lusió per complir els nostres objectius. Aprofito també per felicitar especialment els veïns i veïnes de Sant Fost perquè contínuament em demostren la seva empenta i la seva companyia. Sense anar més lluny, totes les activitats d’aquest Nadal, moltes d’elles organitzades per entitats i per gent implicada, han comptat amb una gran afluència de públic. A tots ells, el meu reconeixement.
I també destacar la resposta a la nova proposta de Posa llum a la il·lusió! gràcies als veïns que han decorat les seves façanes i jardins, i enhorabona a la iniciativa col·lectiva dels veïns del carrer Sant Isidre i de la Plaça del Pi, cantar nadales amb vosaltres al voltant del pi guarnit va ser molt emotiu.
Aviat aprovarem el pressupost municipal, un pressupost que ha resultat difícil d’elaborar per la situació econòmica actual i, en concret, per la situació econòmica de les administracions públiques. Els ajuntaments, l’administració més propera al ciutadà, hem de continuar prestant serveis bàsics i obligatoris; i procurar alhora pel benestar i la qualitat dels nostres ciutadans.
No es pot desvestir un sant per vestir-ne un altre, diu la saviesa popular. Hem de continuar lluitant i dotant de pressupost partides com ensenyament, cultura i transport, per exemple, tot i que no siguin competències obligatòries. La nostra vocació de servei públic ens empeny a invertir en el dia a dia, i també en el futur del nostre poble.
Abans però, presentarem aquesta proposta de pressupost als veïns i veïnes de Sant Fost, i anotarem els seus comentaris i suggeriments perquè, al llarg de l’any, molt possiblement es produiran ajustos pressupostaris que ens permetran introduir les propostes més compartides.
El ciutadà informat i documentat pot decidir amb criteri què es pot fer i què no amb els diners de tots. Per això procurem garantir en tot moment la informació, fet cabdal per poder participar a les qüestions públiques.
Amb treball, iniciativa, coneixement, seny i il·lusió, podem tenir el Sant Fost que volem, un poble on tot els veïns i veïnes hi tinguem molt a dir, un poble del qual n’estem molt orgullosos.
Us animo a participar!

Edicions locals