El 9N jo aniré a votar Sí/No

Tot i que 9N no és la consulta que una gran part del poble de Catalunya a exigit als carrers i en les institucions i que el president Artur Mas s'havia compromès i no té les suficients garanties democràtiques jo aniré a votar el 9N, per diferents raons, primer per respecte als centenars d milers de persones q s'han manifestat reiteradament en defensa del dret a decidir i ara se senten traïdes pel govern de Catalunya i el que és més rebutjable encara els impediments i satanització que ha fet el Partit popular amb el procés sobiranista.
Per tant una majoria vol votar i no ens deixen, per això els demòcrates defensem la democràcia radical i que cadascú voti el que creu millor per al futur dels i les catalanes.
Arribats a aquest punt crec en el dret a decidir, no només en la seva relació amb l'estat espanyol sinó que també  la democràcia participativa directa, en model econòmic, sanitari, educatiu, mediambiental etc
Perquè votaré Si a la primera pregunta? perquè vull una Catalunya amb un estat propi i que aquesta opció pot ser compatible amb la convivència i solidaritat dels i les treballadores i la ciutadania en general, i votare No a la segona prefunta ,perquè crec millor per a Catalunya i els seus ciutadans / es de tota índole un estat federal, Republicà, plurinacional i solidari de lliure adhesió. D'altra banda jo també vull un nou país però diferent al de la burgesia del Sr Mas i CiU un país amb plena ocupació, amb una educació i sanitat pública 100 x 100, sense corruptes d'aquí i d'allà, treball decent per a tots i totes, que els nostres joves no hagin d'emigrar, que els dependents tinguin la ajuda que es mereixen etc ... i perquè per a mi com comunista internacionalista, la lluita de classes està per sobre de les disputes territorials q moltes vegades utilitzen els poderosos per dividir la classe treballadora. Per totes aquestes raons ell 9N votaré Si / No.

Edicions locals