Votarem

El proper 1 d’octubre votarem. I ho farem amb normalitat. La societat catalana, madura i conscient, vol decidir sobre el seu futur polític de manera col·lectiva i democràtica. Tot i que hi ha qui no vol que es posin urnes i que intentaran impedir-ho, no hi ha absolutament res a fer davant d’una clara i majoritària voluntat de la societat catalana i també de la molletana per votar. L’Estat ja ha perdut la batalla: l’1 d’octubre serà un èxit i serem nosaltres qui decidirem el nostre futur com a poble.

A Mollet del Vallès tenim un Govern, però, que no ha volgut col·laborar i no ha cedit els espais habituals de votació tot i tenir una majoria àmplia del Ple que així ho demanava. Tot i aquests impediments, que diuen molt poc de la voluntat democràtica de l’alcalde actual i dels seus regidors, a Mollet votarem. Ni les amenaces de l’Estat espanyol ni la por que vulgui transmetre el govern molletà tenen cap fonament davant de la voluntat democràtica d’un poble per expressar-se.

És per tot això que aquesta Diada serà una mobilització essencial i serà molt important la màxima implicació de la ciutadania per fer possible el dret a vot i que se n'apliqui el resultat.

Conscients de l’excepcionalitat del moment, des del grup municipal d’Ara Mollet – ERC – MES i els partits que l'integrem, participarem per primera vegada a l'acte institucional que l'Ajuntament celebrarà el proper 11 de setembre a les 12h. No hem canviat d’opinió respecte del format de l’acte –que seguim trobant obsolet- ni respecte de l’actitud del govern molletà –que ignora i incompleix les resolucions del Ple com si no anessin amb ells-. Però creiem que ha arribat l'hora que republicans independentistes i socialistes sobiranistes siguem també a l'acte oficial, fent explícit que ni la celebració de la Diada ni la sobirania de Catalunya pot ser segrestada per un Govern que té fòbia a la democràcia.

 

També fem una crida a la població a participar de la ja tradicional marxa que es farà el mateix dia 11 de setembre i que sortirà de la plaça Catalunya de Mollet a les 11:30h i que anirà fins al monument de Rafael de Casanova acompanyada de gralles i tabals.

 

Molletanes i molletans: viurem dies intensos, votarem i aconseguirem la tan anhelada República.

Edicions locals