Marca Espanya, molta caspa

Regidora de Nova Opció per Parets

El Ministre de l’Interior del Govern d’Espanya ha concedit, fa poc, la medalla d’or al mèrit policial amb caràcter honorífic a Nostra Senyora Maria Santíssima de l’Amor, una mare de Déu que està a Màlaga. No és broma és tal qual.

I no és la primera vegada, l’any 2012, ja es va concedir a la Verge del Pilar, patrona de la guàrdia civil, la Gran Creu de l’Ordre del Mèrit. Per què passa això? Per moltes raons, perquè tenim un govern a l’estat de dretes, caspós, incapaç de depurar la corrupció, que s’està carregant l’estat del benestar i és incapaç de donar solució a l’atur. Cada dia crucifica més els ciutadans amb impostos i amb lleis que ens portaran a altres èpoques. Aquesta gent no s’hauria de votar.

Hem d’obrir els ulls perquè aquesta noticia per si sola hauria de fer saltar totes les alarmes, ningú que sigui normal, sempre i quan no estigui sotmès als efectes d’alguna substància estranya, pot concedir una medalla a una Mare de Déu.

Si aquesta noticia surt fora de la península ibèrica encara ens prendran menys seriosament. Si això passa i encara no som independents, jo no hi sóc he sortit a navegar.

Diuen que la medalla la té la confraria, només faltaria que la Mare de Déu se l’hagués emportat al cel, seria tràfic de divises perquè la medalla és d’or i encara s’hi afegiria més misteri.

La Constitució diu que som un estat aconfessional, però alguns no l’han llegida, apliquen lleis del 1964, és la llei de les medalles. Si tenim una llei per donar medalles a les Verges, qualsevol llegeix i aplica la Constitució!

Pot passar que un dia trobem alguna Mare de Déu en una llista electoral, hem d’admetre que amb medalla d’or o sense probablement faria més bon paper que alguns polítics.

Quan escoltes una noticia com aquesta has de preguntar si estàs despert, dormit o has pres alguna cosa que et fa perdre la raó.

Per anar bé i restituir les coses crec que la mare de Déu hauria de renunciar a la medalla.

Qui sap si potser els Barcenes són de la confraria de la Verge de l’Amor al diners dels altres i nosaltres sense saber-ho.

Aquest ministre fa coses perilloses, es podria trobar amb una manifestació de Mares de Déu reclamant la seva medalla, perquè donar medalles a les Verges i trets als immigrants és del seu negociat.
Llicenciada en Ciències Químiques, Dret i Farmàcia, va ingressar al PSC l’any 1984, arribant a ser membre de l’executiva nacional i diputada al Parlament de Catalunya entre 1987 i 1995. Alcaldessa de Parets entre 1979 i 1990, des de l’any 2003 encapçala la candidatura alternativa Nova Opció per Parets (NOPP) amb la que és regidora.

Edicions locals