La por, no, si us plau

Regidora de Nova Opció per Parets

Aquests que han introduït a la campanya del 27-S la por, no saben el què fan.

La por és el sentiment més estès i propiciat a la guerra i postguerra, ho recordeu? Servia per tenir la gent sota control.

La democràcia és, entre altres coses, llibertat de pensar, de decidir, d’opinar, de votar i està renyida amb tot allò que es relaciona amb al por.

No hem de tenir por a aquests exfranquistes i cavernosos perquè el que els espanta és perdre privilegis i sobretot la mamella de diners que surt de Catalunya. Aquests no estan preocupats per nosaltres, estan preocupats per ells, perquè veuen reduir els seus ingressos.

El 19 % del PIB d’Espanya l’aporta Catalunya.
El 25 % de les exportacions d’Espanya surten de Catalunya.
Evidències numèriques.

Les pensions, estan garantides són un dret, qui ha cotitzat té el dret de cobrar la pensió. Les pensions es cobren des del país on s’ha cotitzat . Tots coneixem gent que ha treballat a França, a Alemanya o algun altre país, ara viu aquí i cobra la pensió del lloc on va treballar. Doncs que diuen aquesta gent!

I el Cañizares! Aquest home viu en una altra època fent manifestos dient que s’ha de resar per la unitat d’Espanya, això és massa esperpèntic. Quina caspa! Per què no fa manifestos posant a disposició els seminaris buits pels immigrants que les guerres expulsen dels seus països, això seria de la seva competència? Tanta feina que té per fer i es cuida de la unitat d’Espanya!
Cañizares vostè no fa por. Vostè l’han de contractar per fer monòlegs humorístics.

Por només l’hem de tenir si aquests que fan aquestes andanades decideixen venir amb nosaltres.

Fugim de la por i anem a votar el diumenge, cada un de nosaltres pel que considerem la millor opció sense fer cas dels cavernícoles.
Llicenciada en Ciències Químiques, Dret i Farmàcia, va ingressar al PSC l’any 1984, arribant a ser membre de l’executiva nacional i diputada al Parlament de Catalunya entre 1987 i 1995. Alcaldessa de Parets entre 1979 i 1990, des de l’any 2003 encapçala la candidatura alternativa Nova Opció per Parets (NOPP) amb la que és regidora.

Edicions locals