De Moledo a Mollet

Alcaldessa de Mollet

Que Mollet ha anat evolucionant al llarg dels anys és una evidència. No té res a veure la nostra ciutat d’avui amb aquella que alguns només hem vist en fotos; i amb aquella que va acollir a molts dels nostres pares al voltant dels anys 60. El gris ha anat deixant pas al verd, i la CAPITALITAT en serveis ja és una realitat en majúscula.

Els jutjats, el nou Hospital, el centre Socio-Sanitari, la proper nova oficina de la Tresoreria de la Seguretat Social, Gallecs, i grans empreses multinacionals líders en el seus sectors com Marcilla, Merck, Euromed, etc... han fet que Mollet esdevingui el nucli neuràlgic d’una població de referència de més de 150.000 habitants del Baix Vallès.

I el fet que Mollet sigui el que és avui, i que  tingui un gran potencial de futur, només demostra una cosa: que aquest govern, amb l’alcalde Josep Monràs al capdavant, ha sabut i continua sabent quin  és el camí a  seguir i quin és el model de ciutat que necessitem: un Mollet ple de serveis, bullint d’activitat econòmica i on ningú es queda enrere.

Durant aquest 2014 aproximadament 700 persones han trobat feina a través del Servei Municipal d’Ocupació, més de 2000 famílies han rebut suport de l’Ajuntament en aquests moments difícils i s’han obert més de 100  noves activitats econòmiques.

Això no passa per casualitat. Això succeeix perquè tenim la sort de tenir un alcalde que sap dirigir al govern, i que no només es queda en paraules buides sinó que treballa incansablement en prendre les decisions més adequades i responsables per a la nostra ciutat. 

Sense cap mena de dubte, que Mollet tingui garantia de futur, és perquè el present és segur, treballador, fiable i responsable.

Alcaldessa de Mollet del Vallès. Va néixer i viu a Mollet del Vallès. És llicenciada en Dret i Ciències Polítiques. És treballadora de l'Administració local.

Edicions locals