El 20-D, defensarem el teu vot!

Regidor portaveu d'Ara Parets ERC

El pròxim 20 de desembre ERC anirà a Madrid a explicar que a Catalunya ja vam decidir el passat 27 de setembre i que ara tenim un mandat democràtic del poble per exercir la nostra sobirania.  En aquestes eleccions generals no podem cedir la nostra representació a les forces unionistes espanyoles que ja han enganyat prou als catalans i les catalanes en les darreres dècades. Ja n’hi ha prou de contes de fades com el federalisme o de referèndums impossibles.

L’Estat Espanyol és un mur que es nega a reconèixer la sobirania de Catalunya. Ni Estatut, ni concert econòmic, ni 9N.. Després de 10 anys d’involució democràtica i de laminació de drets i llibertats que estan posant en risc el benestar de les persones.. No podem esperar més!.

El món ens mira i no entén perquè l’Estat persisteix en el seu cop de porta a la democràcia i a les urnes. Un Estat que no vol abordar la qüestió catalana de manera democràtica i que aplica el codi penal.

Amb aquest panorama, la reforma de la Constitució de C’s, PP i PSOE és una mena de contrareforma per recentralitzar l’Estat i liquidar el nostre autogovern. No té cap sentit continuar demanant referèndums aquí, que mai autoritzaran a la capital d’Espanya.

Per tot plegat, és molt més fàcil fer la República Catalana que no pas reformar la monarquia espanyola que ja li va bé amb l’actual statu quo.

Perquè Som República, és a les nostres mans i depèn de les urnes el pròxim 20D. Ara volem culminar el procés iniciat el 27S, per això hem començat a fer la República de les persones lliures i iguals. Volem un país net i just, una nova societat de benestar avançada, diversa, inclusiva i cohesionada, amb una economia competitiva, on tothom pugui guanyar-se la vida.

El 20D anirem a Madrid a reivindicar-ho i a explicar-ho al món. ERC explicarà que volem ser bons veïns dins d’una Europa federal. Som República i Defensarem el teu vot!

Edicions locals