Mollet no és 'Joc de trons'

Alcaldessa de Mollet

Els problemes de les persones són reals i governar una ciutat és una cosa seriosa per passar-se el dia jugant a Jocs de Trons. Fa un temps en unes declaracions a Ràdio Mollet, vaig presagiar per desgràcia un fet: ERC de Mollet es passaria fins a l’últim any de mandat parlant d’una hipotètica moció de censura. És el seu únic anhel. Manipular, mentir, marejar i embolicar la troca, per aconseguir entrar a un govern municipal. Ara diuen que tenien fa temps un acord gairebé tancat amb Canviem i PDeCAT, per treure del govern al PSC. Canviem i PDeCat ho desmenteixen. Què és això, un capítol de Joc de Trons?
Ni estan ni se’ls espera per treballar per la ciutat. Cap proposta en positiu ni negociació seriosa. Rodes de premsa al pur estil Sálvame, que és l’únic que poden aportar a la ciutat: un circ mediàtic. Mentides i més mentides, tal com han manifestat Canviem i PDeCAT.
Res de bo pot néixer de l’odi, la rancúnia, la mentida i la política destructiva. ERC Mollet no ha assolit el que buscava, arribar al poder i es mostra desesperada a cadascuna de les seves declaracions públiques. En aquest joc al PSC no ens hi trobaran. Sentim que li devem als ciutadans rigor, responsabilitat, honestedat i humilitat. El que deixa entreveure aquesta roda de premsa, a part de la falta de lideratge del seu portaveu, que ni es va atrevir a donar la cara, és que ERC de Mollet s’ha quedat sense projecte polític per a la ciutat i que intenten centrifugar la seva incompetència a la resta de forces polítiques.
No ens aturaran. Tenim una gran ciutat, i uns grans pressupostos que suposen millores per a la ciutat. Continuarem de la mà dels que volen contribuir a fer més gran Mollet.

 

Alcaldessa de Mollet del Vallès. Va néixer i viu a Mollet del Vallès. És llicenciada en Dret i Ciències Polítiques. És treballadora de l'Administració local.

Edicions locals