Respecte als símbols comuns

L'opinió dels lectors

El Partit Popular de Catalunya, a Mollet del Vallès, denunciem l'acte incívic i de falta de respecte a la majoria de ciutadans de la localitat, que no són independentistes, del fet que, a la Plaça de la Constitució (dedicada en honor a la norma fonamental que garanteix la convivència democràtica, el compliment de les lleis, la justícia, la llibertat i aprovada per una àmplia majoria de la voluntat popular del poble de Mollet del Vallès), des del dia 1 de juny, vénen col·locant damunt de la placa una de falsa, semblant a les col·locades per l'Ajuntament, amb el següent text: “Plaça de l'1 octubre”, en recordatori de tan nefasta data, que significa il·legalitat, confrontació i segregació entre els ciutadans.

Al mateix temps, sota la Placa Oficial de l'Ajuntament també ve col·locant-se un text, amb l'anagrama de la CUP, enaltint aquesta data per la realització d'un il·legal i fals referèndum, sense cap garantia democràtica, realitzat en centres ocupats de forma il·legal, sense cens electoral, ni control algun de la votació i recompte. En definitiva, una farsa democràtica contrària a la llibertat de la ciutadania.

Realitzem una crida a la resta de forces polítiques per al manteniment de la convivència democràtica i pacífica en la nostra localitat de Mollet, i de respecte als símbols comuns de tots els ciutadans, així com al mateix Ajuntament, perquè se segueixi mantenint la legalitat i respecte a tots els ciutadans de la localitat de Mollet.

Senyors de Cs, comencin a decidir, deixin ja de ser marionetes d'aquest govern municipal, i creguin-se allò que tant venen als nostres ciutadans.

Facin valer el seu gran pacte perquè fets com aquest no tornin a succeir, si no seran tan còmplices com els que ho col·loquen.

 

Partit Popular de Mollet

Edicions locals