Saber perdre, una de les virtuts que ERC Mollet no té

Alcaldessa de Mollet

Vull agrair a tots els molletans i les molletanes que van anar a votar el passat 26 de maig i als gairebé 8.000 molletans i molletanes que van triar la papereta del PSC fent que fóssim la primera força a Mollet amb una diferència de 3.000 vots amb el següent partit i que guanyéssim a tots i cadascun dels col·legis electorals amb molta diferència de vots respecte a la resta dels partits polítics. El reconeixement a la nostra feina durant aquests anys per part dels veïns i veïnes, no fa més que refermar-nos en la nostra voluntat de continuar transformant Mollet.

El passat 26 de maig, la ciutat de Mollet va afirmar que volen continuar tenint a Josep Monràs com alcalde, obtenint el PSC inclús més vots en l’àmbit municipal que europeu.

Aquesta victòria incontestable no canviarà la nostra forma de fer política: el diàleg, la negociació, el consens i el treball des de la humilitat continuarà sent la identitat del PSC durant tot aquest mandat. Com sempre hem dit, des de l’inici de la campanya electoral, parlarem ara i sempre amb totes les forces que volen sumar per Mollet, per continuar avançant en el progrés d’aquesta fantàstica ciutat.

Ara bé, i com a tot arreu passa, sempre hi ha algú incapaç d’acceptar la realitat. I en aquest cas, tornem a tenir a ERC Mollet incapaç d’assumir el seu fracàs polític, i de dir honorablement que no són els resultats esperats per ells i que la ciutat ha demanat que sigui el PSC qui ha de liderar els pròxims 4 anys des del govern de la ciutat.

ERC Mollet torna a no acceptar els resultats de les eleccions, demostrant que no saben perdre. No van acceptar els resultats del 2015 i no han acceptat els resultats del passat 26 de maig. El seu candidat, Oriol López, tot i haver perdut 3 eleccions seguides (2011, 2015 i 2019), continua obsessionat per arribar al poder a qualsevol preu i de qualsevol manera. Ho vàrem veure durant la campanya, com per exemple per intentar guanyar vots va amagar les seves aspiracions independentistes i també la veiem ara, quan públicament s’apropia dels vots aconseguits d’altres partits.

No trairem la voluntat de la ciutadania, i continuarem treballant amb pas ferm pel bé d’aquesta ciutat. El PSC és un partit municipalista i portem Mollet al nostre ADN, així que per nosaltres, Mollet sempre estarà al capdavant de qualsevol fita personal o electoralista. Acceptem el mandat sortit de les urnes i treballarem incansablement, com ho hem fet sempre, per posar al capdavant de cada decisió el benestar dels molletans i les molletanes.

Alcaldessa de Mollet del Vallès. Va néixer i viu a Mollet del Vallès. És llicenciada en Dret i Ciències Polítiques. És treballadora de l'Administració local.

Edicions locals