Molt bona festa major!

Mollet és una ciutat viva, moderna i solidària que cada any demostra que sap organitzar una gran festa major d’estiu. Aquest any trobareu un programa format per més de 120 d’activitats adreçades a tothom i amb una clara aposta pel públic familiar que trobarà al parc de les Pruneres un espai especial d’ombra que serà la delícia dels més petits i on cada dia hi haurà activitats d’animació, d’aigua i escuma per als més menuts.

El fantàstic cartell de la festa major 2019, en què destaquen dos figures centrals que plasmen la igualtat entre homes i dones, que està ple de festa, de simplicitat i elegància és de la jove dissenyadora Elena Nieto, una artista molt vinculada a la ciutat.

Us convido a consultar tot el programa d’activitats d’una festa major que començarà amb el pregó del gran i mític actor Joan Pera que ens farà riure d’allò més i que comptarà amb la participació de l’irreverent grup molletà que ens farà ballar d’allò més, els grans Mojinos Escozios. Tampoc faltaran l'envelat, el castell de focs, concerts... i, per descomptat, la tradicional competició de Morats i Torrats que enguany estan d’aniversari i han preparat unes proves molt especials que de ben segur aconseguiran sorprendre’ns i fer-nos gaudir de valent. Molta gresca, però també solidaritat amb l'acapta de sang, a la qual t’animo a participar per aconseguir batre, un any més, el rècord de donacions i així ajudar a salvar moltes més vides. I solidaritat també amb els diners recollits amb la venda d’entrades que es destinaran íntegrament, com sempre, al banc d’aliments de la ciutat.

Un any més volem que la nostra festa major sigui cívica i saludable, per això, enguany també posarem en marxa les campanyes No és No - Només Sí és Sí –amb què hem dissenyat un seguit d’accions preventives i de sensibilització per tenir una festa lliure d’agressions sexistes i LGTBI– i també la campanya de consum responsable d’alcohol.

Vull agrair la bona feina de tots els treballadors municipals i de Protecció Civil que hi intervenen i fan possible que el programa i la festa siguin immillorables, persones invisibles però imprescindibles, i que fan que funcioni l'organització, la coordinació, la infraestructura, la neteja, la seguretat i la convivència.

I, per descomptat, també vull donar les gràcies més efusives a les més de vint entitats que contribueixen a fer aquesta festa una gran festa major. I enguany, de manera més especial a les nostres colles de Morats i Torrats i també a Geganters que enguany celebren el seu 25è aniversari, moltes felicitats!

Benvolguts molletans i benvolgudes molletanes, visquem una nova gran festa on les protagonistes siguin l'alegria i el respecte mutu i en què el No, sempre és No. Molt bona festa major d’estiu!

Edicions locals