Adéu al 'Ramon de les cortines'

L'opinió dels lectors

El passat 01 octubre, vàrem dir l’últim adéu a en Ramon Mas, en Ramon de les cortines, tal, com a ell li agradava que l’anomenessin.

La família Mas-Prunés, vol donar les gràcies, a totes les persones, família, amics i coneguts que van fer palesa l’estima que li tenien a en Ramon.

Gràcies.

A vegades les circumstàncies més doloroses, fan que ens adonem de coses, que formen part del nostre paisatge diari i que passen pel nostre costat sense adonar-nos de la importància que tenen: L´hospital de Mollet, el consorci sociosanitari...

Només quan, per desgràcia, has de romandre uns dies en aquests espais, descobreixes que, allà dintre, trobem quelcom més que metges, infermeres i ambulàncies. Trobem professionalitat, afecte, sacrifici... tot el que un malalt necessita i la seva família desitja.

Falten paraules i sobren motius, per agrair, tant al personal de l’Hospital de Mollet com al del Sociosanitari, la seva atenció, la seva preocupació i el seu ajut en els moments més difícils.

I per acabar, com si tot això no hagués estat prou, ens vàrem trobar amb uns altres professionals, els del servei d'assistència sanitària domiciliària i PADES, que diàriament han cuidat en Ramon a casa seva, on per desig d’ell i de la seva esposa Angelina, ha passat els seus últims dies i on va morir en pau, el diumenge dia 29 de setembre.

És totalment impossible anomenar a tothom, però volem que sapigueu, a tots els que tant han ajudat la família, que els portarem en el nostre pensament i en el nostre cor per sempre.

Edicions locals