Incivisme i sorolls a Riera Seca

L'opinió dels lectors

Una gran part del veïnat del barri de la Riera Seca portem des de 2012 –alguns inclús des d’abans– fent gestions amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès per demanar que es compleixi amb la normativa vigent per tal de poder descansar i gaudir d’una bona qualitat de vida. Tots els esforços per arribar a consensuar prioritats de forma conjunta han estats infructuosos.
Què reclamem? Solucions als sorolls i vibracions provinents de la zona d’oci situada al barri (El Jardinet també és inclòs), solucions als actes incívics (grafitis, brutícia, destrossa del mobiliari urbà…), que tots els comerços del barri compleixin amb les llicències corresponents abans d’iniciar qualsevol activitat econòmica. Reclamem solucions als sorolls i la contaminació provinents de la C-17, manteniment constant i supervisió de les zones enjardinades, així com seguretat policial al barri que eviti la presència de grups de joves fins a altes hores de la nit bevent i fent gresca, entre d’altres. També exigim regular i supervisar l’àrea comercial paral·lela a la C-17 i la pista d’skate que és un eix de conflictes continus.
I per què fem totes aquestes reclamacions? Ho fem perquè estem presenciant una degradació inexorable del barri i, per aquest motiu, hem decidit compartir-ho amb la resta del veïnat.
La Plataforma d’Afectats Can Fàbregas conjuntament amb l’Associació de Veïns de la Riera Seca ens hem ajuntat per treballar conjuntament i fer públiques totes aquestes irregularitats i la falta de disposició i bona voluntat per part de l’Administració local.
El malestar i la impotència que sentim són el resultat de moltes reunions fracassades amb molts interlocutors diferents: Ajuntament, Policia Municipal, el Síndic… i ara és el moment de prendre mesures reals per poder conviure i aturar el creixement d’aquesta problemàtica.
El passat dia 3 d’octubre, la Plataforma d’Afectats Can Fàbregas conjuntament amb l’Associació de veïns del barri de la Riera Seca van mantenir una reunió amb representants polítics de l’Ajuntament per exigir una actuació contundent davant una situació enquistada des de fa molts anys. Reclamem una solució immediata a la zona de bars i discoteques perquè afecta negativament a la salut del veïnat i el considerem un tema cabdal.
El barri de la Riera Seca consta de diferents sectors: Rambla Pompeu Fabra, La Vinyota, Can Fàbregas i la zona coneguda pel sobrenom de Vallehermoso. Fem aquest recordatori per tots aquells/es veïns/es que encara dubtin si poden adreçar-se a la nostra Associació per qualsevol problemàtica o aclariment.
Et convidem a formar-hi part. Segueix-nos al twitter @PACanFabregas. Posa’t en contacte amb l’Associació de Veïns de la Riera Seca per explicar el teu cas i, entre tots, revertim la problemàtica del barri: avrieraseca@gmail.com. No oblideu que entre tots i totes fem barri.
 

Edicions locals