Podem amb valentia i responsabilitat

Secretari d'Organització de Podem Mollet

Assistim a temps incerts en referència a la governabilitat. Els votants tenen multitud d'opcions i disparitat d'opinions. En els últims anys veiem com formar un govern i assolir una estabilitat és altament complicat.
Ho estem patint a Madrid i ho veiem també a Mollet. Calen majories sòlides per poder dur a terme polítiques que ajudin a la gent més necessitada.
A Mollet, com a Madrid, Podem treballa per conformar aquesta majoria progressista i d'esquerres. De la mateixa manera que en el govern d'Espanya, a Mollet hem tancat un acord de govern amb el PSOE / PSC que garanteixi l'aplicació de les nostres polítiques socials.
En l’àmbit local se'ns plantejaven dues opcions: entrar a formar part del govern municipal per poder cristal·litzar el nostre programa o quedar-nos a l'oposició escalfant la cadira quatre anys i perdre una nova oportunitat.
L'ADN de Podem és el de la valentia, encara que de vegades sembli una mica arriscat.
Accedim al govern amb l'objectiu de millorar-lo i assumint responsabilitats importants. Lluny de qualsevol frontisme i personalisme, hem entès que l'única via per aconseguir ajudar als nostres veïns i veïnes és la de poder decidir com es fan les coses a la nostra ciutat.
A Podem ho tenim clar: treballarem a Mollet per aconseguir un govern proper i transparent al servei de les persones que doni igualtat d’oportunitats a tothom. Potenciarem l’ús dels serveis digitals per part de la ciutadania i empreses per fer l’Ajuntament més accessible.
Donarem solucions al problema de l’habitatge lluitant per un parc habitatge públic i de lloguer social.
Lluitarem contra el canvi climàtic  amb polítiques ecologistes, reduint la contaminació i millorant la qualitat de l’aire.
Farem dels barris espais de qualitat, amb perspectiva de gènere i respectuosos amb el medi ambient i amb els animals. Més civisme, respecte i diàleg.
Tot això i tot el que estigui a les nostres mans.
En definitiva, Podem, tant a Mollet com a Madrid, ha escoltat el mandat: un govern d’esquerres i progressista és possible i necessari!
 

Edicions locals