Reaccions a la instal·lació del mercat al barri de Riera Seca

L'opinió dels lectors

L’Associació de Veïns de la Riera Seca ja ha rebut les primeres reaccions dels veïns i veïnes del barri per la instal·lació del mercat no alimentari al barri. Aspectes com la seguretat, la disponibilitat dels serveis bàsics, l’aplicació de la normativa, l’aparcament... són temes que ens hi estan arribant i que s’acompanyen, molt sovint, amb material gràfic. Encara no hi són totes les parades, per això resulta precipitat fer valoracions sobre l’impacte que tindrà aquesta ubicació que serà, segons ha afirmat l’Ajuntament, provisional.
L’Associació mitjançant aquest escrit vol aclarir la seva posició davant aquest conflicte entre els marxants i l’Ajuntament de Mollet. La idea que la junta ha tingut un paper decisori sobre la ubicació del mercat no alimentari, és errònia i en cap moment ha tingut l'oportunitat de decidir ni de debatre els “pros” i els “contres” d'aquesta resolució.
La reunió que es va mantenir amb les senyores Mercè Pérez i Mireia Dionisio va ser per requeriment de l'associació després d'escoltar les reivindicacions dels paradistes. Davant la postura ferma i inamovible de l'Ajuntament, la junta va proposar l'avinguda Teixidores com una altra possible opció, perquè presentava una major amplitud i millor visibilitat, però va ser descartada per motius tècnics.
L’AV de Riera Seca volia aclarir aquest punt i de pas convidar els veïns i veïnes del nostre barri a fer-hi arribar qualsevol opinió, queixa, proposta o suggeriment que hi trobin d’interès o sigui rellevant davant aquesta nova activitat al barri. Una activitat nova i de gran impacte per la tipologia de barri residencial que presenta la Riera Seca.
Cal ressaltar la importància de tenir una associació forta i amb prou suport del veïnat. No només a nivell individual, sinó també col·lectiu. Necessitem persones amb noms i adreces, socis/es, necessitem créixer per tenir més força. Si volem ser escoltats, necessitem ser visibles. Us facilitem l’adreça electrònica de l’AV de Riera Seca, no dubteu en utilitzar-la: avrieraseca@gmail.com.

Junta de l'AV de la Riera Seca

Edicions locals