Ho hem aconseguit!

Regidor del PSC de Mollet. Regidor d'Educació

El passat setembre s’iniciava el curs escolar en modalitat presencial, i en temps de pandèmia, això suposava un repte majúscul. Un cop finalitzat, podem afirmar que tota la comunitat educativa de la ciutat ha demostrat amb molt d’esforç, que el repte s’ha superat amb nota. Després d’un tercer trimestre del curs passat en modalitat virtual amb moltes mancances, era vital mantenir la presencialitat a les aules, per assegurar la igualtat d’oportunitats en l’àmbit educatiu, un dels pilars de la nostra societat.

Evidentment s’han produït confinaments de grups, però han representat un percentatge petit del total, i sobretot cal destacar que en la majoria de casos eren contagis que venien de fora dels centres educatius, i en molt poques ocasions el virus es contagiava a les aules. Això ha estat gràcies a la bona feina realitzada per tothom seguint els protocols marcats.

Des de l’Ajuntament també hem tingut un paper important, fonamentalment gestionant els canvis necessaris per a desenvolupar el curs als centres d’educació municipals (Escoles Bressol, Escola de Música i Dansa, i Escola Can Vila), i reforçant tres elements: el reforç de neteja durant l’horari lectiu, l’ampliació d’activitats oferides a l’aire lliure o de manera virtual, i evitant les aglomeracions a les entrades i sortides dels centres, sectoritzant les voreres i amb talls de circulació a 4 punts de la ciutat.
Així que per acabar el curs, vull agrair com a regidor d’Educació de la ciutat la imprescindible tasca de tots i cadascun dels membres de la comunitat educativa molletana. A les famílies, per l’esforç i la paciència durant tot el curs. A tot el personal educatiu, en especial les direccions, per la força amb la qual han entomat una situació tan incerta, i per la seva perseverança, tenacitat i resiliència. Als i les estudiants, perquè han demostrat majoritàriament un comportament exemplar. Gràcies de tot cor perquè heu demostrat la importància de l’educació com a servei públic fonamental de la ciutat.

 

Edicions locals