La nova casa d'apostes

L'opinió dels lectors

L'obertura de la nova sala d'apostes al local on va haver-hi la discoteca Teatre ha provocat una resposta negativa per part del poble des que va ser notícia. Des de març hi ha hagut diverses demostracions d'aquesta opinió, tot i això la corporació municipal no ha donat cap resposta a la demanda d'anul·lació d'aquest projecte.

El passat 6 de juliol de 2021 vaig enviar un correu electrònic (document adjunt) a l'alcalde Josep Monràs i a diversos regidors i regidores de Mollet del Vallès argumentant en contra de la imminent obertura d'un saló d'apostes a l'establiment on era l'antiga discoteca Teatre. El seu propòsit era advertir i provar d'evitar la proliferació de sales de jocs d'atzar i les seves conseqüències socials i econòmiques. Aquest correu electrònic anava acompanyat de documents adjunts amb signatures recollides entre les joves i els joves de Mollet, la majoria menors, per recolzar el propòsit de la carta. Vaig decidir fer aquesta recollida de signatures centrant-me en l'opinió del jovent per demostrar que som conscients del que està passant i que, en general, estem en contra. En aquell moment hi havia un total de 66 signatures. Avui dia el número continua creixent. Encara no he rebut cap resposta per part de l'ajuntament a aquest e-mail.

L'ajuntament tampoc va fer res després de les concentracions del 6 i el 27 de març del 2021 (convocades per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès i l'Assemblea de Joves Atzarola, respectivament). És a dir, que l'alcalde i/o els regidors i les regidores no han estat escoltant l'opinió popular respecte la sala de bingo, que s'obrirà a una distància poc superior a 500 metres de l'Escola Cal Músic.

Aquest sumant de factors em fa preguntar si l'ajuntament està realment interessat en el benestar del poble i en la seva opinió respecte al que ocorre a la ciutat.

J.M.C. / Mollet del Vallès

Edicions locals