Des de Podem Mollet apostem per la gent

Candidata de Podem Mollet a les eleccions de 2023

Aquest mes d’octubre a l’Ajuntament s’ha tractat un dels punts més importants de l’any: Regular els impostos, taxes i preus públics de Mollet per l’any 2022.

Des de Podem Mollet creiem que els efectes de la crisi econòmica provocada per la pandèmia encara perduren per a moltes famílies i és per això que el nostre grup municipal ha treballat dins del govern de la ciutat, perseguint 3 eixos principals per aquestes ordenances: Mantenir tota la cobertura social a tota la població, però donant especial suport als col·lectius encara afectats per la pandèmia; continuar desenvolupant la tarifació social en altres serveis municipals; i seguir revisant a l'alça els impostos que paguen les grans empreses.

Des de l’equip de govern apostem per congelar les taxes que més afecten les famílies i actualitzar la resta de taxes per sota del valor que de l’IPC.  Volem tenir especial cura amb les famílies mantenint els preus de l’escola bressol o tornant a assumir la pujada de la taxa de residus imposada per l’Agència de Residus de Catalunya comja es va fer l’any passat, entre altres punts. De cara als comerços de restauració i hostaleria, es congela la taxa d’ocupació de terrasses.

Hem insistit en ampliar la tarifació social. L’objectiu és que paguin més aquells que més tenen. Aquesta mesura s’incorpora al rebut de l’aigua, creant dos trams de bonificacions segons la capacitat econòmica de les famílies.

Una tarifació social que també s’aplicarà als preus públics dels serveis d’esports dirigits a tota la ciutadania, així com en els serveis de cultura.

En resum, ara més que mai, creiem des de l’Ajuntament que hem de fer suport a la ciutadania per tal que la crisi econòmica provocada per la pandèmia no ofegui a ningú i puguem sortir-ne tots i totes sense deixar a ningú enrere.

En els següents mesos i amb la mateixa disposició i objectius, encararem la negociació dels Pressupostos Municipals per a 2022. Podem sempre treballarà per la gent, sí que es pot!

Edicions locals