El Calderí, una oportunitat

Candidata de Podem Mollet a les eleccions de 2023

Com sempre intentem fer, des de Podem Mollet volem explicar obertament el nostre posicionament pel que fa al tema de la urbanització del barri del Calderí.
Des de Podem Mollet i des de la Regidoria d'Habitatge, apostem per la creació d'un parc d'habitatge social molt necessari a Mollet i la reorganització del Calderí que farà que s'obri aquesta àrea a tota la ciutat.
El 80% de la zona disponible passarà a ser zona verda i d'equipaments municipals i passarem de tenir una àrea desaprofitada i poc accessible a disposar d'un nou espai que faci créixer de manera sostenible la nostra ciutat.
Des de Podem Mollet prioritzem sempre l'interès de la majoria i creiem que el Calderí és una oportunitat d'aconseguir més vivenda assequible i de lloguer social. Amb aquest objectiu treballem des del govern de la ciutat perquè es compleixin tots els protocols i es posin els mitjans de sostenibilitat i medi ambient existents en el seu desenvolupament.
Afortunadament, i no molts municipis en poden presumir, més de la meitat del territori de la ciutat està fora de perill de la urbanització havent estat declarat espai natural protegit. Per a Podem Mollet, l'espai natural de Gallecs i la zona de Pinetons són intocables.
Respectem qualsevol posicionament polític que sigui realista, el que no compartim és la manipulació de la gent per a fins polítics. Hi ha partits de l'oposició que aprofiten qualsevol tema per atacar el govern de la ciutat encara que la proposta sigui positiva. Demanem a tots els partits polítics que siguin coherents amb els seus arguments, no creiem que sigui encertat viure en una campanya electoral contínua perquè han vist que amb això se li pugui fer mal al govern.
Creiem que Mollet pot créixer com a ciutat i ha d'oferir opcions perquè les noves generacions no marxin buscant un habitatge assequible a altres pobles. Des de Podem Mollet volem que tots i totes les ciutadanes tinguin les mateixes oportunitats i amb aquest objectiu treballem.

Edicions locals