Escoltar-vos: la meva prioritat i la del conjunt del govern municipal

Alcaldessa de Mollet

Sempre he cregut que la política municipal és la més propera, la que mira als ulls. La que més connecta amb la realitat, la que es desviu per transformar i millorar la vida del veïnat i la veritable palanca de transformació de pobles i ciutats. Camins i objectius moltes vegades gens fàcils, però enormement motivadors.

La clau de la política municipal és sense cap mena de dubte, escoltar i explicar. Des de l'empatia i la responsabilitat. Valors fonamentals i necessaris per fer les coses bé, i us asseguro que ens desvivim perquè així sigui.

Escoltar i explicar va ser i serà sempre el motiu del nou espai de participació ciutadana Alcaldessa en Directe i que vam poder estrenar el dilluns 17 d'octubre a l'Ateneu Gran. Un espai de participació on, des del govern municipal, vam tenir l'oportunitat d'explicar temes rellevants que estan passant i passaran a Mollet i on, encara més important, els veïns i veïnes vau poder preguntar, comentar i dir el que consideràveu necessari per construir plegats la nostra ciutat.

Gràcies infinites a tots els que us vau apropar per escoltar i per explicar-nos, també, com veieu la nostra ciutat: civisme, accessibilitat, manteniment... Totes les aportacions fetes des del positivisme i d'una manera constructiva. Totes les aportacions unides en un únic objectiu: fer de Mollet cada dia una ciutat millor.

Durant la sessió vam poder explicar coses fantàstiques que han passat i que passaran a la ciutat els pròxims mesos: 9 milions d'euros d'inversions que milloraran notablement el nostre espai públic i els nostres equipaments. Obres com l'arranjament d'Arcadi Viñas, la reurbanització de diferents carrers i places, com el carrer Brodadores o la plaça Onze de Setembre, la vianalització de l'entorn de l'església, un nou correcà a Can Borrell, la climatització d'equipaments i l'accessibilitat de més de 100 passos de vianants...

També vam tenir l'oportunitat d'explicar que estem convençuts i convençudes que l'opinió dels nostres veïns i veïnes és el motor que fa transformar Mollet. Que la vostra veu compte. I és per això obrim un nou procés participatiu pels pressupostos per l'any 2023. Us convido a participar. Trobareu tota la informació als canals oficials de l'Ajuntament. Fins al 15 de novembre, tots els molletans i molletanes a partir dels 16 anys podreu prioritzar 3 projectes de ciutat, entre 12. Tots els projectes del llistat, sorgits i recollits de peticions ciutadanes recollides des del mes d'abril.
Compto amb tots vosaltres per fer front als grans reptes que tenim al davant.
 

Alcaldessa de Mollet del Vallès. Va néixer i viu a Mollet del Vallès. És llicenciada en Dret i Ciències Polítiques. És treballadora de l'Administració local.

Edicions locals