Cs, el vot útil

Candidat de Cs a l'Alcaldia de Mollet

Cada vot constitucionalista que no vagi a Cs i vagi a grups sense representació només ajudarà a reeditar l’actual govern. Aquestes eleccions són una oportunitat per passar de l’oposició a formar un govern alternatiu i amb pactes des del centre liberal. Cs és l'única formació que, essent liberal i de centre, pot formar govern i aconseguir polítiques reals i necessàries, com la baixada d’impostos, i acabar amb el “desgovern”.

Els partits que actualment no tenen representació a l’Ajuntament seguiran sense ser-hi. Per altra banda, només Cs pot arribar a grans consensos i ser un soci de govern real. Les altres formacions que s’escoren més a la dreta no tenen cap intenció de governar, doncs no són capaces de crear majories alternatives.

Mollet necessita urgentment un govern que deixi enrere la mateixa forma de governar des de fa 40 anys. El més realista és pensar que Cs és l’única formació política amb suficient força per imposar el seu programa electoral per a la creació d’un nou govern. Ningú espera que el PP o Vox puguin aportar res a un futur govern. No son, per tant, el vot útil que necessita Mollet.

Des de Ciutadans portem dos mandats realitzant una oposició constructiva. Ara, volem passar de l’oposició a l’acció. A aquestes eleccions ens presentem amb un bon programa i un bon equip, tot enfocat a ser decisius per a la formació del proper govern municipal. És per això que concentrar el vot liberal, constitucionalista i de centre a CS es l’opció més útil i ambiciosa.

 

Edicions locals